Etusivu/frontpage Kasvattajat/breeders Marsut/cavies Myynnissä/for sale Marsu infoa/cavy info facebook

Marsut etsivät hyviä lemmikkikoteja, joissa niistä ollaan valmiita pitämään hyvää huolta mahdollisesti jopa 6-vuotta. Emme myy marsuja yksineläjiksi ja meille on hyvin tärkeää, että marsut pääsee hyvään ja huolehtivaan kotiin. Marsuista luovutaan helposti kiinnostuksen loputtua 1-2vuotiana (lapsille tulee muita harrastuksia jne. syitä), jonka takia etusijalla ovat ne jotka ovat etukäteen miettineet, että marsuille voitaisiin tarjota koti jopa 5-6v. Tällä hetkellä marsuista tulee takaisin valitettavasti iso osa. Jos etsit lyhytikäisempää lemmikkiä esimerkiksi OSJH:n sivuilta löytyy Oululaisten hamsterikasvattajien yhteystietoja. Kerrothan millaisen kodin olet marsuille valmis tarjoamaan.  Marsut asuvat Oulussa Linnanmaalla tai Oulusalossa. Marsun omistajan tulee olla valmis viemään marsu tarvittaessa eläinlääkäriin. Otathan huomioon, että Eläinlääkäri voi maksaa yleensä 70-200e/ kerta. Jos epäilet, että voisit olla marsuille allerginen käy allergia testeissä ennen marsun hankintaa. Heinä on myös yksi allergisoiva tekijä, joten ennen marsun hankintaa on hyvä ostaa kaupasta heinää kotia ja kokeilla tuleeko siitä allergiaa. Meiltä voi saada myös marsuja allergia kokeiluun Ouluun ja lähistölle ruokineen ja tarvikkeineen 20e/viikko (tai alle) ja 30e/1+-2viikkoa.

Kasvatamme pääasiassa valkoisia marsuja. Jos olet ehdottomasti kielteinen valkoisen marsun hankintaan toivomme, että otat yhteyttä muita väriä kasvattaviin kasvattajiin. Jos mahdollista pyrimme, että samaan kotiin lähtee kaksi hieman erinnäköistä marsua. Mutta useasti toinen on valkoinen.

yksivärinen naaras poikanen 70-80e, yksivärisen uros poikasen hinta on 60-70e, valkoinen uros 50e-60e.   

California/kuviolliset urokset 60-80e, California/kuviolliset naaraat 70-100e, vanhemmat marsut tapauskohtaisesti. 

Käy tutustumassa kasvattamiimme väreihin täällä!

Sivun alalaidassa tulevat yhdistelmät:

Asialliset yhteydenotot, mailitse tai soittamalla, ei mielellään tekstiviestillä.

Lea 0407768017 tai lea(ät)marsula.net

Elisa  0445207005 tai elisa.svento(ät)gmail.com

Kuljetus apua mahdollista Rovaniemelle

HUOM! Otathan huomioon, että urosmarsujen kanssa voi joskus käydä niin, että ne joudutaan erottamaan vierekkäisiin häkkeihin. 80% urosmarsuista tulevat toimeen koko elämänsä ajan yhdessä ja ovatkin yleensä todella hyviä kavereita, mutta 20% voi tulla jossakin vaiheessa elämää kinaa ja ne saatetaan joutua erottamaan vierekkäisiin häkkeihin, jolloin niillä on kumminkin seuraa toisistaan. Yleensä toimeentulemista edesauttaa tilava häkki. Minimi 120x60 , mutta mitä isompi sen parempi . Suosittelen marsuille seuraavaa kärkkäisen verrkokaupasta 140cm häkkiä tai zooplus sivuilta 160cm häkkiä

Myytävät poikaset:

Naaraat: ei marsuja tällähetkellä
Urokset: ei marsuja tällähetkellä

Alhaalla tulevat yhdistelmät

Lue tämä mikäli olet kiinnostunut tulevista poikueista: joka yhdistelmästä ei tule välttämättä poikasia vapaaksi. Voit esittää varatessaa toiveen, että millaisia marsuja mieluiten haluaisit. Ennakko varaus ei tarvi olla sitova. Ilmoitamme vain millaisia poikasia on syntynyt. Almond's kasvattien omistajat ensisijalla poikasten varausjonossa. 90% varaajista haluaa naaras marsuja, joten hieman vuodenajasta riippuen välillä naaraita voi joutua odottamaan pitkäänkin, koska keskimäärin tarvitaan 3-4 onnistunutta poikuetta, niin, että sieltä tulee vapaaksi 2 naarasta. Tietenkin olisi mukavaa, jos voisimme päättää kasvattavamme vain naaras marsuja, mutta valitettavasti monesti joutuu toteamaan että tässä poikueessa on 3 urosta, seuraavassa on 1 naaras ja 3 urosta ja naaras jää kotia. Joten tämän takia vapaaksi tulee yleensä enemmän uros marsuja. Uroksissakaan ei ole mitään vikaa, luonteeltaan ne on yleensä naaraita sosiaalisempia ja kiintyvät paremmin omistajaan kuin naaras marsut ja jotkus ovat häkissä naaraita siistimpiä. Yleensä marsulassa omat suosikit onkin uros marsuja. Osalle uros pareista toki voi tulla ongelmia, mutta kyllä ne naaraatkin pomottavat toisiaan. Ainut ero, että jos haaveilee isosta marsulaumasta silloin on parempi odottaa naaras marsuja. Joten jos tiedät, että tulet haluamaan esim kuusi marsua suosittelen sillon naaraita.

Tulossa! Näihin voi tehdä alustavia varauksia

Lealle tulossa useampia poikueita marraskuussa 2017

www.marsula.net